Adoptoi virkamies

Valtion virastoissa ja ministeriöissä on paljon erilaisia työnteon tapoja ja työympäristöjä. Nyt sinulla on verraton mahdollisuus päästä työskentelemään päiväksi ihan uuteen ympäristöön. Opimme näin toisiltamme uusia työteon tapoja ja saamme vinkkejä myös oman työympäristömme kehittämiseen. Ilmoittaudu adoptoitavaksi, pääset päiväksi hyvään kotiin!

29.05.2017 - 02.06.2017

Tervetuloa maa- ja metsätalousministeriöön!

Mariankatu, Helsinki, Suomi

Tervetuloa maa- ja metsätalousministeriöön!

Tule viettämään erilainen ja virkistävä työpäivä maa- ja metsätalousministeriöön! Etsimme adoptoitavaksi useita virkamiehiä eri yksikköihimme. Suurin osa meistä työskentelee viime syksynä valmistuneessa monitilatoimistossa – samalla pääset tutustumaan siihen!

MMM on monessa mukana. Turvaamme kotimaisen ruuan tuotannon ja uusiutuvien luonnonvarojen kestävän käytön.

Ilmoittautumislomakkeella voi tutustua, mitkä kaikki yksiköistämme on valmiita adoptoimaan virkamiehiä: mukana on esimerkiksi Maaseudun kehittämisen yksikkö Ruokaosastolta, Metsä- ja bioenergiayksikkö Luonnonvaraosastolta ja monta muuta!

Valitse mieleisesi yksikkö ja ilmoittaudu mukaan oheisella lomakkeella 22.5. mennessä.

PÄIVITYS: Luonnonvaraosaston adoptiokiintiö on jo täynnä. Lämmin kiitos osoittamastanne mielenkiinnosta!

Ilmoittautuminen

30.05.2017

Tule tekemään töitä Sitran Julkisen sektorin johtamisen tiimiin 30.5.2017 TÄYNNÄ

Sitra, Itämerenkatu 11-13, 00180 Helsinki

Tule tekemään töitä Sitran Julkisen sektorin johtamisen tiimiin 30.5.2017 TÄYNNÄ

Kiinnostus oli niin suurta, että neljä onnekasta virkamiestä on adoptoitu Sitraan. Lämmin kiitos!

Sitra toivottaa kaksi virkamiestä tervetulleeksi työskentelemään Sitran kahvila-/vuorovaikutustilaan Ruoholahteen ja samalla tutustumaan Sitran julkisen sektorin johtamisen avainalueen toimintaan. Toivomme, että päivän aikana annat oman panoksesi ja ajatuksiasi valmisteilla olevaan avainalueen työhön, jossa pohditaan julkisen sektorin johtamisen kehittämistarpeita, valtioneuvoston yhteentoimivuuden parantamista ja ratkaisuvaihtoehtoja julkisen johtamisen kehittämiseen.
Otamme kaksi ensimmäiseksi ilmoittautunutta sopivaa hakijaa.

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä Inga Nyholmiin (inga.nyholm at sitra.fi) tai Marika Tammeaidiin (marika.tammeaid at sitra.fi)

Ilmoittaudu mukaan

30.05.2017

Adoptoidaan juristi, jolla on pilkettä silmäkulmassa ja taitoa haastaa perinteisiä työnteon tapoja TÄYNNÄ

Senaatti-kiinteistöt, Lintulahdenkatu 5 A, Helsinki

Adoptoidaan juristi, jolla on pilkettä silmäkulmassa ja taitoa haastaa perinteisiä työnteon tapoja TÄYNNÄ

Innovatiivinen juristi on saanut paikan Senaatti-kiinteistöissä eli paikka on täytetty :)

Senaatti-kiinteistöjen juristitiimi, tuttavien kesken Jupa, toivottaa lämpimästi tervetulleeksi yhden valtion virastossa tai ministeriössä työskentelevän juristin Lintulahdelle ja samalla tutustumaan Jupan toimintaan. Suhtaudumme intohimoisesti uusien työnteon tapojen kehittämiseen. Toivommekin, että päivän aikana annat oman arvokkaan panoksesi ja ajatuksesi uusista työnteon tavoista juristi ammatissa. Kerro meille, kuka olet ja mistä organisaatiosta tulet sekä hyvin lyhyet perustelut, miksi juuri sinut olisi hyvä adoptoida. Adoptoimme heti ensimmäisen sopivan hakijan, joten toimi nopeasti! Toivottavasti saamme sinusta päiväksi kollegan :).

Ilmoittautumiset ilkka.koponen at senaatti.fi

Ilmoittaudu mukaan

Tilastokeskukseen!

Työpajankatu 13, 00580 Helsinki, Finland

Tilastokeskukseen!

Tilastokeskus on monipuolinen yhteiskunnallisen tiedon tuottaja ja aktiivinen kansainvälisen tilastoyhteisön jäsen. Tehtävänämme on yhdistää tieto tilastoiksi ja tietopalveluiksi kansalaisten, julkishallinnon ja tutkimustoiminnan tarpeita varten.
Etsimme adoptoitaviksi kahta asiantuntijaa tuomaan raikkaita näkökulmia ja jakamaan ajatuksia kanssamme.

Tietoarkkitehtuurin kehittämisprojektissa halutaan sparrata tuotettuja ratkaisuja muiden virastojen tietoarkkitehtuuriasiantuntijoiden kanssa.
Yhteistyökumppaniksi toivotaan tietoarkkitehtuuriasiantuntijaa, joka tuntee JHS 179:n mukaista tietoarkkitehtuurityötä ja tietoarkkitehtuurikuvauksia (käsitemallit, tietomallit).

Lisätietoja: Kehittämispäällikkö Tuukka Saranpää, etunimi.sukunimi@tilastokeskus.fi

Tutkijapalvelujen toimeksiantotiimi palvelee tutkijoita ja tutkimushankkeita yksikkötasoisten aineistojen luovutukseen liittyvissä asioissa. Sparraajaksi toivotaan asiantuntijaa, joka omassa organisaatiossaan käsittelee tutkimusaineistojen käyttölupia tai toimii muissa yksikkötason aineistojen luovutuksiin liittyvissä tehtävissä.

Lisätietoja: Yliaktuaari Satu Heinonen, etunimi.sukunimi@tilastokeskus.fi

Tilastokeskukseen!

Tule mukaan työskentelemään D9-tiimin kanssa Valtiokonttoriin maanantaina 29.5 ja keskiviikkona 31.5!

Valtiokonttori, Sörnäisten rantatie 13, Helsinki

Tule mukaan työskentelemään D9-tiimin kanssa Valtiokonttoriin maanantaina 29.5 ja keskiviikkona 31.5!

Tiimissä on intohimoisia julkishallinnon kehittäjiä, asiantuntijoita ja teknologiaeksperttejä. He tuovat rajoja rikkovaa, poikkihallinnollista asiakaskeskeisyyttä palveluiden suunnitteluun ja toteutukseen. Tiimin tehtävä on vauhdittaa julkisten palveluiden uudistumista asiakaslähtöisiksi, digitalisaatiota hyödyntäviksi palveluiksi.

Yhteisötyöviikolla pääset näkemään ja testaamaan halutessasi palvelumuotoilua, Scrumia ja Kanbania käytännössä - tiimi testaa itse erilaisia menetelmiä löytääkseen tehokkaimmat työtavat. Voit myös halutessasi saada sparrausta omaan projektiisi.

Valtiokonttorin toiminnan luonteesta johtuen osallistujan tulee olla turvaselvitetty.
Ilmoittaudu sähköpostitse D9-digitiimin Iinalle: iina.airaksinen@valtiokonttori.fi

Ilmoittaudu mukaan

Toiminnan kehittäjä / HR - / HRD -virkamies TEM:iin

TEM, Aleksanterinkatu 4

Toiminnan kehittäjä / HR - / HRD -virkamies TEM:iin

Tervetuloa päiväksi TEM:n henkilöstö- ja hallintoyksikköön! Olisi mukavaa saada vieraaksi joku toiminnan kehittämisestä vastaava HR/ HRD-virkamies. Voisimme sparrailla ja vaihtaa ajatuksia puolin ja toisin.
muuttaa uudistettuihin tiloihin Aleksille Vappuna, joten sinulla on mahdollisuus tutustua myös upouusiin työn tekemisen tapoihimme. Ota yhteyttä, niin sovitaan asiasta ja ajankohdasta tarkemmin! Lisätietoja: Mari Anttikoski mari.anttikoski(at)tem.fi

Ilmoittautuminen

30.05.2017

Väestörekisterikeskus haluaa adoptoida osaamisen vaihdosta innostuneen HR-virkamiehen

Lintulahdenkuja 4, Helsinki, Suomi

Väestörekisterikeskus haluaa adoptoida osaamisen vaihdosta innostuneen HR-virkamiehen

Toiveissamme olisi saada adoptoiduksi HR-virkamies, jonka kanssa voisimme jakaa ajatuksia esimerkiksi osaamisten tunnistamisesta, jäsentämisestä ja arvioinnista. Esittelemme sinulle mielellämme perehdytysmalliamme. Olemme avoinna myös muille toiveillesi. Adoptoimme heti ensimmäisen sopivan virkamiehen, joten toimi nopeasti!

Yhteydenotot erja.vuorio at vrk.fi

Ilmoittautuminen

31.05.2017

Kohti parempia asiakaskokemuksia - miten HR tukee ydinbisnestä parhaiten

Vääksyntie 4, Vallila

Kohti parempia asiakaskokemuksia - miten HR tukee ydinbisnestä parhaiten

Verossa on tarjolla suunnittelupäivä- sessio teemalla "sisäisten palveluiden kehittäminen & myyminen". Palvelukuvaukset on jo tehty ja roolit mietitty, Nyt pitäisi suunnitella miten ne viedään käytäntöön ja päästään aidosti mukaan (sisäisen)asiakkaan tekemiseen. Osallistujina ovat hallintoyksikön palvelupäälliköt ja henkilöstöpäälliköt, jotka tarjoavat ko. palveluita verotusyksiköille. Jos koet teeman omaksesi, olet tervetullut mukaan! Lisätietoja: Minna Tervonen minna.tervonen(at)vero.fi

Ilmoittautuminen

31.05.2017

Viestivä virkamies Valtiontalouden tarkastusvirastoon!

Antinkatu 1, Helsinki, Suomi

Viestivä virkamies Valtiontalouden tarkastusvirastoon!

Tule viettämään hauska ja hyödyllinen päivä viestintätiimiimme johdon tuen yksikköön keskiviikkona 31.5. Lupaamme sinulle monipuolisen katsauksen viestintäpalveluihimme ja virastoomme.

Valtiontalouden tarkastusvirasto (VTV) on eduskunnan yhteydessä toimiva ylin ulkoinen tarkastaja, joka tarkastaa valtion taloudenhoitoa sekä valvoo finanssipolitiikkaa ja puolue- ja vaalirahoitusta. Voit lukea meistä lisää osoitteessa www.vtv.fi ja kurkata myös Twitterin, @VTV_fi.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä viestintäpäällikkö Tuovi Rautjokeen viimeistään 24.5., tuovi.rautjoki at vtv.fi tai 045 138 6123.

Ilmoittautuminen

01.06.2017

Tule tutustumaan Etelä-Suomen Aluehallintoviraston hyvinvoinnin yhteistyöryhmään!

Ratapihantie 9, Helsinki, Suomi

Tule tutustumaan Etelä-Suomen Aluehallintoviraston hyvinvoinnin yhteistyöryhmään!

Etelä-Suomen Aluehallintoviraston Hyvinvoinnin edistämisen yhteistyöryhmän kokous, johon ilomielin vastaanottaisimme toisen organisaation virkamiehen tutustumaan toimintaamme. Ryhmän tehtävänä on mm. antaa suosituksia mm. ennakkovaikutusten arviointiin sekä lapsivaikutuksen arviointiin sekä seurata niiden toteutumista, nostaa esille asioita lasten ja nuorten hyvinvoinnin näkökulmista aluehallinnon uudistukseen, seurata alueellista tutkimustietoa lasten ja nuorten hyvinvoinnista sekä tehdä aloitteita tutkimus- ja selvityshankkeiksi sekä edistää alueen toimijoiden yhteistyötä mm. koulutusten ja erilaisten tilaisuuksien järjestämiseksi. Jos tunnet kiinnostusta em. asioihin, ota yhteyttä ja tule kuulolle! Lisätietoja: Merja Ekqvist merja.ekqvist@avi.fi

Ilmoittatuminen

Valtioneuvoston työnantajakuvalähettiläät adoptoivat verkostoonsa ideoita ja #virkaintoa!

Snellmaninkatu 3, Helsinki, Suomi

Valtioneuvoston työnantajakuvalähettiläät adoptoivat verkostoonsa ideoita ja #virkaintoa!

Valtioneuvoston yhteistä työnantajakuvaa kehitetään ministeriöiden valovoimaisista virkamiehistä ja –naisista koostuvan työnantajakuvalähettiläs-verkoston toimesta. Verkosto kokoontuu säännöllisesti ja tapaamisten tunnusmerkki on iloinen nauru, ideoiden heittely ja hyvä fiilis. Yhteinen työnantajakuvaviestintä on sydämen asia ja hyvästä mielestä huolimatta asiaan suhtaudutaan vakavasti ja tuloshakuisesti. Lähettiläsverkostomme etsii adoptoitavaa henkilöä antamaan ideoita ja ajatuksia yhteiselle tekemisellemme.

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää, henkilöstöyksikön päällikkö Riitta Kajander, p. 0295160398 tai riitta.kajander@vnk.fi

Ilmoittautuminen