Adoptoi virkamies

Valtion virastoissa ja ministeriöissä on paljon erilaisia työnteon tapoja ja työympäristöjä. Nyt sinulla on verraton mahdollisuus päästä työskentelemään päiväksi ihan uuteen ympäristöön. Opimme näin toisiltamme uusia työteon tapoja ja saamme vinkkejä myös oman työympäristömme kehittämiseen. Ilmoittaudu adoptoitavaksi, pääset päiväksi hyvään kotiin!

Selaa Adoptoi virkamies-tempauksia

Hoffice

Hoffice tulee sanoista home ja office, siis kotitoimisto. Hoffice-päivänä työskennellään mukavasti kotitiloissa, mutta kerrankin porukassa. Töitä tehdään 45 minuutin jaksoissa ja välillä tuuletetaan ajatuksia yhdessä. Kokeile kotoilua kimpassa, saat yllättävän paljon aikaan. Selaa Hofficeja ja ilmoittaudu mukaan mukavaan työpäivään.

Selaa Hoffice-tempauksia

Mobiili toimisto

Mobiilin toimiston ideana on se, että löydämme yhdessä entistä fiksumpia paikkoja ja tapoja tehdä työtä. Voisiko sinun työpaikkasi olla toisinaan toinen valtion virasto tai vaikkapa kahvila, juna tai kirjasto? Tarvitset vain valmiudet mobiiliin työskentelyyn sekä pienen pussillisen kekseliäisyyttä. Missäs tänään työskenneltäisiin? Ilmoittaudu mukaan!

Selaa Mobiili toimisto-tempauksia

Haluatko järjestää tempauksen yhteisötyöviikon kunniaksi?

Ilmoita tempauksesi tai ilmoittaudu vaikkapa Hoffice-päivän järjestäjäksi

Opitaan yhdessä uusia fiksumpia tapoja tehdä töitä!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.